responsive site templates

PREVENTIS

OPĆI UVJETI POSLOVANJA

SIGURNOST

http://www.spc-preventis.hr/ web stranica se obvezuje pružati zaštitu posjetiteljima stranice, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te da informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Sportsko-prevencijskog centra Preventis te poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

UVJETI KORIŠTENJA

Pregledavanjem, korištenjem sadržaja i rezervacijom termina posjetitelj pristaje na davanje osobnih podataka Sportsko-prevencijskog centra Preventis koji strogo poštuje pravila načela zaštite privatnosti.

ODRICANJE OD ODGOVORNOSTI

Korištenjem web stranice http://www.spc-preventis.hr/ smatra se da ste suglasni da http://www.spc-preventis.hr/ niti Sportsko-prevencijskog centar Preventis te poslovni partneri neće biti odgovorna ni za kakvu izravnu ili neizravnu, materijalnu ili nematerijalnu štetu nastalu interpretiranjem informacija sa stranice http://www.spc-preventis.hr/.

INFORMACIJE O USLUGAMA

Potvrđujemo da sadržaj koji je na stranici o kliničkim pregledima, prevencijskim programima, fizoterapiji mladih, prehrani mladih te o sportskoj psihologiji je točan te je dio našeg stručnog poslovanja. Osobe koje obavljaju rad u pojedinim segmentima liječenja su visoko obrazovani ljudi u pojedinim djelatnostima. Promo materijal koji ćemo koristiti na web stranici i u budućem poslovanju (brošure, letci, web stranica itd.) je uredio vlasnik.

Fotografije su naše vlastite, preuzete s besplatnih stranica ili kupljene preko online prodajnih servisa.

Nastojimo pružiti što točnije i detaljnije informacije o pojedinoj usluzi koju nudimo. Zadržavamo pravo pogreške u opisu ili fotografiji pojedine usluge. Sportsko-prevencijski centar Preventis zadržava pravo izmjene informacija (uključujući cijene, akcijske ponude, izmjene sadržaja) na stranicama bez prethodne najave.

O PRAVILIMA PRIVATNOSTI

Ova pravila o privatnosti ("pravila") objašnjavaju kako http://www.spc-preventis.hr/ odnosno Sportsko-prevencijski centar Preventis (dalje u tekstu Sportsko- prevencijski centar Preventis, voditelj obrade) prikuplja, koristi i upravlja vašim osobnim podacima koji se nalaze na stranici http://www.spc-preventis.hr/

Sportsko-prevencijski centar Preventis kao pružatelj usluga web stranice http://www.spc-preventis.hr/ je posvećen zaštiti i poštivanju vaše privatnosti. Pročitajte ova pravila pažljivo kako biste razumjeli zašto i kako prikupljamo vaše osobne podatke i kako će se oni koristiti.

U pogledu osobnih podataka koje prikupljamo, http://www.spc-preventis.hr/ odnosno Sportsko- prevencijski centar Preventis je "voditelj obrade", odnosno onaj koji određuje svrhe, potrebe i sredstva kojima se osobni podaci obrađuju.

Ako nas želite kontaktirati u vezi ovih pravila ili u vezi Vaših osobnih podataka, molimo vas da koristite sljedeće kontakt podatke:

NAZIV TVRTKE: Sportsko prevencijski centar Preventis, jednostavno društvo s ograničenom odgovornošću

ADRESA: Rapka ulica 57, 10000 Zagreb

TELEFONSKI BROJ: 091 589 9004

E-POŠTA: info@spc-preventis.hr

Kako i kada prikupljamo vaše osobne podatke?

Vaše osobne podatke prikupljamo kada je to potrebno za ostvarivanje vaših potrošačkih potreba ili za potrebe našeg poslovanja (npr. kada kupite ili naručite proizvode i/ili usluge/termine od nas, kada se registrirate u bazu za primanje newslettera, kada ispunite našu anketu ili pružite povratne informacije o našem radu, uslugama i dr.)

Osobne podatke uglavnom prikupljamo izravno od vas, preko obrasca koji sami popunjavate i šaljete upite nama.

U svakom od navedenih slučajeva, dobit ćete i jasne dodatne informacije o svrsi obrade podataka, a u nekim slučajevima osim toga trebat ćemo i vaše izričito dopuštenje za obradu.

Mi ne koristimo vaše osobne podatke u marketinške svrhe osim ako nam ne kažete da se s time slažete. Ako želite da vam pošaljemo detalje o našim proizvodima, uslugama, ponudama i promocijama, molimo da se pretplatite na to kada se pridružujete - da date privolu prilikom pretplate na newsletter.

Prema vašim osobnim podacima odnosimo se kao prema povjerljivim podacima, a pravilno ih štiti Sportsko - prevencijski centar Preventis i/ili naši pouzdani partneri.

Koje podatke prikupljamo direktno od vas?

Tipične kategorije podataka koje prikupljamo od korisnika su sljedeće: ime i prezime, adresa, datum rođenja, spol, preferirani jezik, i ostalo po potrebi.

Kakva prava na privatnost imate?

Imajte na umu da u bilo kojem trenutku imate pravo od http://www.spc-preventis.hr/, Sportsko- prevencijskog centra Preventis zatražiti sljedeće:

Možete nas pitati koje vaše osobne podatke koristimo, a možete i tražiti pristup tim osobnim podacima. Imate pravo znati svrhu obrade, koje kategorije vaših osobnih podataka čuvamo, tijela ili kategorije tijela s kojima vaše osobne podatke dijelimo, razdoblje zadržavanja podataka, kao i izvor podataka u slučaju kada se podaci neizravno prikupljaju.

Želimo da su vaše osobne informacije točne i ažurne. Možete nas tražiti da ispravimo ili uklonimo informacije koje mislite da su netočne ili zastarjele.

Možete tražiti da zaustavimo obradu ili čak tražiti brisanje osobnih podataka o vama koje čuvamo. Ako vaše osobne podatke trebamo za obavljanje neke ugovorne obveze prema vama, Sportsko- prevencijski centar Preventis bi mogao prestati biti sposoban za izvođenje takvih ugovornih obveza. Također, ako su vaši osobni podaci potrebni kako bi Sportsko- prevencijski centar Preventis mogao ostvariti određene zakonske obveze (npr. porezne obveze), vaš zahtjev se možda neće moći ostvariti.

Želimo da su vaše osobne informacije točne i ažurne. Možete nas tražiti da ispravimo ili uklonimo informacije koje mislite da su netočne ili zastarjele.

Ako želite pobijati točnost podataka, ili više ne trebamo osobne podatke za svrhu obrade, ali su oni vama potrebni za uspostavljanje, izvršenje ili obranu pravnih zahtjeva ili ste se protivili obradi po osnovi koju voditelj obrade smatra legitimnom, imate pravo tražiti ograničavanje obrade osobnih podataka.

Sjetite se da imate pravo na prigovor obradi osobnih podataka koja se temelji na pravnoj osnovi koju voditelj obrade smatra legitimnom.

Ako se obrada temelji na vašem pristanku ili se vrši automatskim sredstvima, imate pravo tražiti od voditelja obrade prijenos podataka drugom vršitelju obrade.

Ako se obrada temelji na vašem pristanku ili se vrši automatskim sredstvima, imate pravo tražiti od voditelja obrade prijenos podataka drugom vršitelju obrade.

Kako biste ostvarili bilo koje od gore navedenih prava molimo koristite kontakt podatke iz odjeljka o privatnosti.

Ako niste zadovoljni kako smo prikupili ili upotrijebili vaše osobne podatke, možete podnijeti formalnu pritužbu Agenciji za zaštitu osobnih podataka.

Gdje se čuvaju vaši osobni podaci?

Osobne podatke koje prikupimo o vama čuvamo u sigurnom okruženju. Vaši osobni podaci su zaštićeni od neovlaštenog pristupa, otkrivanja, uporabe, izmjena ili uništenja od strane bilo koje organizacije ili pojedinca.

Većinu podataka arhiviramo digitalno (no neke i u papirnatom obliku). Obrađeni podaci pohranjuju se u prostorijama voditelja obrade, ali ponekad podatke pohranjujemo na servere naših pouzdanih davatelja usluga (trusted service provider).

Da li Sportsko - prevencijski centar Preventis razmjenjuje podatke s trećim osobama?

Zaštita privatnosti Sportsko- prevencijskom centru Preventis je važna, stoga nikada nećemo dijeliti vaše osobne podatke s trećom osobama osim u svrhe opisane u ovim pravilima.

Kao što znate, Sportsko- prevencijski centar Preventis radi zajedno s drugim partnerima. To znači da ponekad dijelimo vaše osobne podatke s našim pouzdanim partnerima, koristeći sigurne IT sustave. Kada tako postupamo podaci se prenose na servere koji se nalaze u EU ili u zemlji koja osigurava adekvatnu razinu zaštite u skladu s EU zakonodavstvom.

Uz navedeno, vaše osobne informacije možemo dati našim pouzdanim partnerima koji održavaju naš IT sustav ili pružaju usluge u ime voditelja obrade. Na primjer, za potrebe marketinga, financija, oglašavanje, obrade plaćanja, isporuke i druge usluge u i izvan trgovine. Ti davatelji usluga su ipak dužni, prema relevantnim ugovorima,

koristiti podatke koji su im povjereni samo u skladu s našim smjernicama i isključivo u svrhu koju smo strogo odredili. Također, obvezujemo ih da adekvatno zaštitite vaše podatke i da ih smatraju poslovnom tajnom.

U nekim slučajevima, naši partneri koji pružaju usluge u ime ili za Sportsko- prevencijski centar Preventis mogu vaše podatke obraditi izvan Europske unije. Međutim, ugovori koje sklapamo s takvim subjektima obvezuju ih da vašim podacima postupaju sa posebnim sigurnosnim mjerama u skladu s propisima na snazi u državama članicama Europske unije.

Koliko dugo ćemo zadržati vaše osobne podatke?

Sportsko- prevencijski centar Preventis neće zadržati vaše osobne podatke dulje od razdoblja za koje su podaci potrebni kako bi se ispunila svrha njihovog korištenja.

Za što ćemo koristiti vaše podatke?

Možemo koristiti vaše osobne podatke na nekoliko različitih načina, uglavnom za obavljanje naših ugovornih obveza prema vama, ali ponekad i za poboljšanje vašeg iskustva kupnje, direktni marketing ili iz sigurnosnih razloga.

http://www.spc-preventis.hr/ web stranice

Vaši podaci mogu biti prikupljeni i prilikom posjeta web stranici voditelja obrade. Podaci će se obrađivati samo u točno određene svrhe, o čemu ćemo Vas obavijestiti u trenutku kada posjetite web stranicu voditelja obrade (npr. za provođenje online prodaje usluga ili proizvoda, za spremanje shopping liste koju ste stvorili ako uvedemo isto u poslovanje, itd.). U slučaju da ne želite da se Vaši podaci, svi ili određeni, prikupljaju u ovu svrhu možete ograničiti njihovo korištenje ili u potpunosti onemogućiti korištenje istih.

KOLAČIĆI

Za održavanje web stranice i osiguravanje njene funkcionalnosti voditelj obrade koristi tehnologiju općenito poznatu kao "kolačiće".

Kolačić je mala tekstna datoteka koja se pohranjuje na računalo ili mobilni uređaj pri posjetu određenom web-mjestu. S pomoću kolačića web-mjesto pamti vaše radnje i željene postavke (poput prijave, jezika, veličine fonta i drugih željenih postavki koje

se odnose na prikaz) tijekom duljeg razdoblja, pa ih nije potrebno ponovno unositi pri svakom povratku na web-mjesto odnosno pri pregledavanju njegovih različitih stranica. Kolačići mogu biti privremeni ili trajni, na primjer, JavaScript ili Flash tehnologije. Zahvaljujući kolačićima na našim stranicama možete pretraživati bez poteškoća i pokazivat će vam se rezultati koji su relevantni za vas.

Koristimo sljedeće kolačiće:

  • privremene korisničke kolačiće unosa (session-id) ili trajne kolačiće ograničene na nekoliko sati u nekim slučajevima,
  • kolačiće za provjeru autentičnosti, koji se koriste za autentifikacijske usluge, tijekom trajanja pregleda ,
  • korisničke sigurnosne kolačiće koji se koriste za otkrivanje zloupotreba autentičnosti, ograničenog trajanja,
  • kolačiće multimedijskih sadržaja, kao što su kolačići za flash player, za trajanja pregleda,
  • kolačiće omogućavanja učitavanja, tijekom trajanja pregleda,
  • trajne kolačiće za prilagodbu korisničkog sučelja za vrijeme trajanja pregleda (ili malo duže),
  • kolačiće trećih strana za dijeljenje dodataka društvenih mreža za prijavljene članove društvene mreže,
  • kolačiće dodataka društvenih mreža namijenjene praćenju,
  • promidžbene kolačići trećih strana te
  • analitičke kolačiće.

Kolačićima pohranjenima na računalu možete pristupiti kada posjetite našu web stranicu ili otvorite e-mail koji ćemo vam poslati. Ako želite izbrisati kolačiće koji su već na vašem računalu, molimo pogledajte vaš preglednik pod upute te kliknite na izborniku "Pomoć".

Obrađujemo kolačiće samo uz vaš pristanak. Možete prihvatiti, prihvatiti djelomično ili odbiti korištenje kolačića, samo provjerite postavke u vašem pregledniku. Međutim, napominjemo kako neke od značajki naše web stranice možda neće funkcionirati bez kolačića. Tražeći suglasnost predstavit ćemo svrhu u koju ćemo obrađivati ovu vrstu informacija te ćemo vas obavijestiti o vašim pravima.

DRUGE WEB STRANICE

http://www.spc-preventis.hr/ web stranice mogu sadržavati linkove za web-lokacije trećih strana.

Ova pravila primjenjuju se samo na ovu web stranicu pa prilikom povezivanja s drugim web stranicama, upućujemo vas da pročitate njihova pravila privatnosti.

Marketing

http://www.spc-preventis.hr/ željeli bi vam poslati informacije o našim uslugama i djelatnostima za koje bi mogli biti zainteresirani. Međutim, marketinški materijal dopušteno nam je slati samo ako se vi odlučite za to te nam date privolu. Imajte na umu da čak i ako ste pristali primati naše marketinške poruke, možete u bilo kojem trenutku odustati od primanja marketinških poruka. Ako više ne želite da vas kontaktiramo u marketinške svrhe, molimo vas izaberite tu opciju na kraju naše marketinške poruke (e-mail/newsletter) ili nam pošaljite mail na  info@spc-preventis.hr

Stupanja na snagu te promjene pravila o privatnosti

Ovo pravila stupaju na snagu od 20.svibnja 2020., a objavit će se na web stranici.

Obavijest o načinu podnošenja pisanog prigovora potrošača 

Sve prigovore sukladno članku 10. Zakona o zaštiti potrošača (NN 41/2014), Korisnik može poslati putem pošte: Rapska ulica 57, 10000 Zagreb , elektroničke pošte: info@spc-preventis.hr ili izravno na adresi: Rapska ulica 57, 10000 Zagreb.

Kako bi vlasnik sukladno članku 10. stavku 5. Zakona o zaštiti potrošača potvrdio primitak pisanog prigovora, a zatim i na isti odgovorio, Korisnik treba navesti točne podatke za primitak istoga.

Ostale internet stranice

Kada http://www.spc-preventis.hr/ odgovarajućim linkovima pruža mogućnost posjeta drugih web stranica drugih osoba/pravnih osoba, iste nisu u vlasništvu Sportsko- prevencijskog centra Preventis te za iste ne preuzima odgovornost.

IME OBRTA/FIRME:                                                                                                                                   Sportsko prevencijski centar Preventis, jednostavno društvo s ograničenom odgovornošću

OIB: 03503995627

VLASNIK FIRME: Tomislav Pleš

© Copyright 2020 Preventis - Prava su pridržana / Izradio webfix.hr